Pipedream Fetish Fantasy Elite Vibrating Panty, Fekete vibráló bugyi

9,990 Ft Bruttó

-33%

Szexi vibrációs bugyi – vízálló, fekete

Ajándék Maszk, sikosító és játéktisztitó!

Készleten

A bugyi belsejében egy ergonómikus szilikon masszírozó van kialakítva, hogy illeszkedjen a test körvonalaihoz, és hét izgalmas pulzációs mintázattal rendelkezik kéznél. Egy gombnyomással váltson a csapkodástól a lüktetésig, és találjon egy Önnek megfelelő ritmust. Az erős golyó a szilikon hüvely belsejében vagy önmagában is használható, és tökéletes a közvetlen klitorális ingerléshez vagy mellbimbó játékhoz a zuhany alatt, kádban vagy pezsgőfürdőben.

100% orvosi minőségű Elite szilikon
Hipoallergén és izgalomra faragott
Felmelegszik a testhőmérsékletre
Ívelt forma
Könnyen tisztítható

Additional Information

Vibráció fokozatok

Testbarát

Anyaga

Szín

Fekete

Vízálló

Igen

Gyártó

A márkáról

Pipedream

Azért vagyunk itt, hogy felfrissítsük a szexuális wellness világát, meghitt pillanatokat inspiráljunk, és innovatív termékeinkkel fokozzuk az élvezetet!
A Pipedream Products több mint 45 éve újradefiniálja az intim ellátás és a szexuális jólét kontextusát és felfogását. Az 1973-ban Ohio államban családi vállalkozásként alapított vállalat azóta a világ egyik legnagyobb szexuális wellness termékgyártójává vált.
A Pipedream ötvözi az innovációt és a saját technológiát, hogy olyan termékeket szállítson, amelyek erősítik a kapcsolatot, inspirálják a meghitt pillanatokat és fokozzák az élvezetet. A Pipedream márkacsalád gyakorlatilag minden élvezeti termékkategóriát átfog – és partnereivel a Pipedream ügyfelek széles körét tudja kiszolgálni világszerte. A Pipedream büszke címzettje több mint 100 díjnak rangos ipari forrásokból, és számos AIGA, ID és IDEA Design Awards díjat kapott.