Ügyfélszolgálat: +36 70 456 18 17

Az alábbi fizetési módok közül tudsz választani.

Bankkártyás fizetés

Honlapunkon, Barion alkalmazásával is tud fizetni.

MIT JELENT A BARION™?

A Barion elektronikus fizetéseket lebonyolító szolgáltatás, amivel kényelmesen és biztonságosan tud bankkártyával, vagy előre feltöltött egyenleggel fizetni online áruházunkban.

A szolgáltatást nyújtó Barion Payment Zrt a Magyar Nemzeti Bank felügyelete alatt álló e-pénz kibocsátó, engedélyének száma: H-EN-I-1064/2013.

FIZESSEN KÉNYELMESEN BANKKÁRTYÁVAL

A bankkártyás fizetéshez nem kötelező a regisztráció, elég megadni bankkártyája számát, a lejárati dátumot és a hátoldalon található CVC kódot, valamint egy működő e-mail címet.

Ha azonban regisztrál, soha többé nem kell begépelnie a kártyaadatait egyetlen Barion elfogadóhelyen sem, a fizetéshez elég az e-mailcíme és jelszava. Ez nem csak kényelmes, de a biztonságot is növeli!

Fizetéshez használhatja

Mastercard vagy Maestro bankkártyáját
Visa vagy Electron bankkártyáját
Amex bankkártyáját
FIZESSEN KÉNYELMESEN BANKKÁRTYA NÉLKÜL

Ha nincsen bankkártyája, fizetéshez használhatja, az előre feltölt Barion egyenlegét, amelyet átutalással vagy készpénz befizetéssel tud feltölteni, illetve amire ismerősei is tudnak pénzt küldeni. Ebben az esetben e-mailcíme és jelszava megadásával tud fizetni.

INGYENES

A bankkártyás fizetésnek a vásárló részére nincsen felára. A regisztráció és a Barion mobil alkalmazás, valamint a pénz fogadás és küldés ingyenes. Nincs havi díj sem.

A Barion egyenlegkezelés is ingyenes, nincs belépési vagy havi díj. Az egyenleg feltöltésének és visszaváltásának vannak szerény díjai, de a banki átutalással történő feltöltés ingyenes.

Pick Pack Pont-okon, Foxpost csomag automatáknál és üzletünkben és honlapunkon technikai okok miatt jelenleg nem üzemel.

Utánvétes fizetés

Utánvétes fizetés az áru átvételekor készpénzben, Ön a szállítónál intézi, számla alapján.

UTÁNVÉT

Átutalás

Előreutalással tudjuk utalásos fizetési igényüket teljesíteni. (Amint megérkezik számlánkra, az utalt összeg, telefonos egyeztetést követően kiszállítjuk a rendelt terméket, vagy átveheti üzletünkben.)

Kérjük, addig, amíg nem egyeztetnek alkalmazottainkkal, és nincs a kezükben a számla (amelyet, akár e-mailben is el tudunk küldeni), ne utaljanak!
 

Banki átutalás

A termékszámlát a Istennők Kft. állítja ki.

Adószáma: 25331336-2-42
Pénzforgalmi szám (bankszámlaszám): ERSTE Bank:
11600006-00000000-79172776
Címe: 1064 Budapest, Izabella utca 68/B fszt. 5.
Tel: +36 70 456 18 17