NS Novelties – Elements 8 inch Realisztikus Dildo (Barna)

13,090 Ft Bruttó

Teljes hossz: 24.6 cm
Behelyezhető hossz: 17,55 cm
Átmérő: 3,7–4,8 cm

Készleten

Az NS Novelties 8 inches dildó tiszta élvezetet nyújt. Teljesen lehetetlenné válik hosszú ideig ellenállni a kísértésnek. A finom véna stimulálja a képzeletet. Az érzéki cselekvés érdekében tapadókoronggal rögzítheti örömkészítőjét. Élvezze az elégedettséget kéz nélkül, és szenvedélyes ritmusban veszítse el magát. Ennek az örömkészítőnek a nagy rugalmassága biztosítja a féktelen szórakozást, ami használatát annyira sokoldalúvá teszi.  Az átmérő 3,7–4,8 cm, ami erotikusan kitölti Önt. 17,55 cm-es beillesztési hosszával a csodálatos örömpálca nem hagy kívánnivalót maga után, mert addig simogatja erogén zónáit, amíg már nem tudja magát örömében tartani.

Anális és hüvelyi simogatásra! De mindig gondold át a játék órái közötti alapos fertőtlenítést. Semmi sem szebb, mint az erogén területek intim masszázsa további örömgenerátorokkal. Próbálja ki, és kényeztesse magát.

A játék TPE-ből készült. Anyaga lágyító és szagtalan . Gyorsan felveszi testhőmérsékletét, nagyon rugalmas és puha. Ha jól vigyáz a TPE-re, az nagyon tartós és ellenálló. Tisztíthatja vízzel és enyhe szappannal, és antibakteriális játéktisztítót használhat az extra alapos tisztításhoz . Még nagyobb élvezetet fog elérni, ha kenőanyagot használ .

Az Elements by NS Novelties egy szexuális játékok gyűjteménye, ergonómiailag megtervezve és aprólékosan megépítve szagtalan termikus műanyag elasztomerekből (TPE). Az Essential Elements kollekció többféle formában, színben és méretben kapható. Gyűjtsön egyet, vagy gyűjtse össze őket. Testbiztos és alkalmas minden kenőanyaghoz.

Additional Information

Teljes hossz

Hasznos hossz

17,55 cm

Átmérő

3,7–4,8 cm

Testbarát

Anyaga

Szín

Barna bőrszín

Vízálló

Igen

Gyártó

A márkáról