INNOK Crystal vibrating dildó Golyókkal 8,3 Inch Bőr

10,990 Ft Bruttó

Teljes hossz: 21 cm

Átmérő: 4,2 cm

Behelyezhető hossz: 16 cm

360 fokban forog

Készleten

INNOK Crystal vibrating dildó, péniszszerkezete alapján lenyűgöző 210 mm hosszú, átmérője 42 mm (hasznos rész kb. 180mm), hogy megfeleljen a legmagasabb igényeknek. A vibrátor stimulálja a már ismert területet, és csúcspontot ad.
10 típusú rezgési programot kínál és 360 fokban forog Önnek, hogy az Ön igényeinek megfelelően állítsa be az intenzitás szintjét
Erőteljes tapadókorong – A szuper tapadókorong maximális stabilitást és szilárd tapadást biztosít, gyorsan és egyszerűen rögzíthető sík felületre, a szilárd szívóalátét ideális a kéz nélküli ingerléshez, érezze  a kettős rezgésszintet, vagy próbálkozzon a különböző pozíciókkal.
Orvosi anyagok és vízálló – Reális orvosi műanyag ABS-ből és szilikagélből készült vibrátor, bőrbarát, puha, szagtalan, könnyen ápolható és csendes.
USB töltés – töltési idő akár 60 perc, elegendő idő áll rendelkezésére az élvezethez, gyorsan és egyszerűen használható.

Dildónk mérete a legtöbb nőnek megfelel, 21 cm teljes hosszúsággal és 4,2 cm átmérővel elképesztő szórakozást tapasztalhat.

10 rezgésmód

360 fokban forog

Újratölthető, USB 0,6m

Silicone+ABS

vízálló,Orvosi Szilikon

Additional Information

Teljes hossz

Hasznos hossz

16 cm

Átmérő

4,2 cm

Vibráció fokozatok

Testbarát

Anyaga

Vízálló

Igen

Szín

Bőr

Szükséges elemek

Gyártó