Rólunk

Rólunk


A szexshop vagy szexbolt olyan üzlet, ahol felnőttek számára szexuális segédeszközöket, pornófilmeket, erotikus fehérneműket, erotikus könyveket, magazinokat és óvszereket árulnak – írja a Wikipédia. 

Azonban, nálunk ennél többről van szó… 

De kik vagyunk mi?

Mi vagyunk azok, akik örömöt hoznak az életedbe, azok, akik nem szabnak határt annak, hogy a szexjátékokat hogyan kell használni. Nálunk nincs olyan, amely kizárólag “csak pároknak” vagy “csak nőknek” szól, ez csakis rólad és a vágyaidról szól! 

2015 óta a mindennapi küldetésünk az, hogy elhozzuk nektek az élvezetet, mivel hiszünk abban, hogy a szexuális vágyak kielégítése nem csak egészséges, de önmegerősítő szereppel is bír. 

Ennek érdekében egy olyan széles termékválaszékot állítottunk össze, ahonnan biztosan mindenki megtalálja a számára megfelelő kényeztetést. Szexuális játékok, ruhák, fehérneműk, masszázsolajok, csak egy dolgot kell magaddal hoznod; a fantáziád

Ciki vagy nem ciki? Ez itt a kérdés!

Sokan meghökkenek a szó hallatán, szexshop. De miért is? Eljött az idő, hogy lebontsuk azokat a misztikumokat, amik eköré a szó köré épültek. A szexshop nem más, mint lehetőség. Lehetőség arra, hogy fellendítsük szexuális életünket, testi gyönyöröket élhessünk át, valamint, hogy alapjaiban megerősítsünk Önmagunkat. A szex összehoz minket, ezért nem kell azon aggódnod, hogy ki, mit gondol majd rólad. Eladóink segítőkészek, készséggel állnak rendelkezésedre és felkészültségüknek hála felmerülő kérdéseidre ők tudni fogják a választ.

Diszkréció mindenek felett.

A diszkréció nálunk az első, így mind a személyes átvételkor, mind pedig a rendelésednél különösen oda figyelünk arra, hogy soha ne kerülj számodra kényelmetlen helyzetbe!

Valószínűleg már csak egy kérdésed maradt;

hol talállak benneteket?

Budapest szívében megtalálsz, az Izabella utca 68/b alatt, valamint online is fogadjuk rendelésed, és akár már másnap élvezheted a termékeink adta örömöket!