Steel Power Tools – Jewel Buttplug Small(Ezüst)Fenékdugó, análtágító

4,990 Ft Bruttó

-53%

Steel Power Tools – Jewel Buttplug Small(Ezüst)Fenékdugó, análtágító

Készleten

Mny:

A Jewel Buttplug Small hiányozni fog, ha nem viszi magával! Ne habozzon! A gyártó Rozsdamentes acél összetételű anyagot használt a legkellemesebb érzetek elérése érdekében.
A Steel Power Tools minőségi márka Jewel Buttplug egy karcsú, modern dugó, kiváló minőségű rozsdamentes acélból. Ez a szilárd és csillogó dugó tökéletes kiegészítője az anális kalandoknak. Ez lehetővé teszi az intenzív stimuláció higiénikus, gondozás nélküli foglalkozását. A Jewel Buttplug testbiztonságos, örömére készült és tartós.

Additional Information

Teljes hossz

Anyaga

Szín

Ezüst

Gyártó

A márkáról

Steel Power Tools

Az Steel Power Tools prémium minőségű acéljátékok márkája, tökéletes a keményebb oldalak felfedezéséhez. A márka tömör acél élvezeti szolgáltatók nagy gyűjteményével rendelkezik, a csiszolt kakaskarikáktól a speciális anális zuhanyokig. A választék minden fogyasztót kiszolgál, különböző méretű gyűrűkkel, amelyek segítenek megtalálni a tökéletes párját. Az elegáns, szemet gyönyörködtető módon csomagolt acél elektromos kéziszerszámok mindenképpen felhívják a fémszerető fogyasztók figyelmét. Böngéssze ezt a nélkülözhetetlen márkát ma, és fedezze fel, hogy az Acél elektromos szerszámok örömre készültek, és tartósak!