Pipedream – Perfect Pussy XTC Stroker(Light skin tone)Műpunci

6,490 Ft Bruttó

Pipedream – Perfect Pussy XTC Stroker(Light skin tone)Műpunci

Behelyezhető hossz 11,4 cm

Készleten

Mny:
SKU: 22605 Kategóriák: ,

Felhívás minden ajakkedvelőnek, ragadó-kusiknak, muff-mániásnak és coochie-ínyenceknek: Üdvözöljük a Pussy Paradise-ban! Tökéletes punci, ami ugyanolyan jól érzi magát, mint amilyennek látszik! Csúszj be ebbe az ultra-realisztikus, rugalmas zseb punciba, és tapasztald meg a mennyországot a farkadért! Ez az élethű és kompakt méretre méretezett, egyedülálló, szuper puha Fanta-húsból készült, és hihetetlenül bonyolult részleteket tartalmaz!

• Hiperreális részletek: Professzionálisan formázva a legreálisabb élményért! • Bonyolult alagút kialakítás: Úgy tervezték, hogy maximális élvezetet nyújtson Önnek! • Életszerű bőr textúra: A szuper finom részletek az igazi kinézetét és érzetét keltik!

Additional Information

Teljes hossz

Anyaga

Testbarát

A márkáról

Gyártó

Pipedream

Azért vagyunk itt, hogy felfrissítsük a szexuális wellness világát, meghitt pillanatokat inspiráljunk, és innovatív termékeinkkel fokozzuk az élvezetet!
A Pipedream Products több mint 45 éve újradefiniálja az intim ellátás és a szexuális jólét kontextusát és felfogását. Az 1973-ban Ohio államban családi vállalkozásként alapított vállalat azóta a világ egyik legnagyobb szexuális wellness termékgyártójává vált.
A Pipedream ötvözi az innovációt és a saját technológiát, hogy olyan termékeket szállítson, amelyek erősítik a kapcsolatot, inspirálják a meghitt pillanatokat és fokozzák az élvezetet. A Pipedream márkacsalád gyakorlatilag minden élvezeti termékkategóriát átfog – és partnereivel a Pipedream ügyfelek széles körét tudja kiszolgálni világszerte. A Pipedream büszke címzettje több mint 100 díjnak rangos ipari forrásokból, és számos AIGA, ID és IDEA Design Awards díjat kapott.