Pipedream – Perfect DDs Masturbator(Light skin tone)Élethű női test

49,990 Ft Bruttó

Perfect DDs Masturbator(Light skin tone)Élethű női test

Húú bazd meg! Ugye? Azta milyen kerek mellek és azok az ajkak. Már ránézésre is akarja. Mire vársz vegyed, vigyed érezd.

Behelyezhető hossz Alagút hossza Anális: 12,7 cm | Alagút hossza Vagina: 12,7 cm

Készleten

Itt az ideje, hogy teljesítse szexuális fantáziáit a lenyűgöző Perfect DD maszturbátorral! Puha, rugalmas Fanta Flesh testének minden centimétere az Ön számára készült. Nagy, kerek DD cici tökéletes a préseléshez és a kibaszáshoz, míg két szűk lyukát élvezeti csíkok szegélyezik, amelyeket úgy terveztek, hogy masszírozzák a tengelyed minden centiméterét. Minden lyuk más mintával rendelkezik, hogy reális élményt nyújtson, amire vágyott.

Válassza ki a lyukat: tökéletes azoknak, akik változatosságra vágynak! Minek van kedve? • Bonyolult alagúttervezés: professzionálisan kialakítva a maximális élvezetért. Minden lyuk más mintát tartalmaz! • Tökéletes Double D -k: A hatalmas tökéletes cicik nagyszerűek a szorításhoz és egyéb előjátékokhoz!

Additional Information

Teljes hossz

Testbarát

Anyaga

Gyártó

A márkáról

Pipedream

Azért vagyunk itt, hogy felfrissítsük a szexuális wellness világát, meghitt pillanatokat inspiráljunk, és innovatív termékeinkkel fokozzuk az élvezetet!
A Pipedream Products több mint 45 éve újradefiniálja az intim ellátás és a szexuális jólét kontextusát és felfogását. Az 1973-ban Ohio államban családi vállalkozásként alapított vállalat azóta a világ egyik legnagyobb szexuális wellness termékgyártójává vált.
A Pipedream ötvözi az innovációt és a saját technológiát, hogy olyan termékeket szállítson, amelyek erősítik a kapcsolatot, inspirálják a meghitt pillanatokat és fokozzák az élvezetet. A Pipedream márkacsalád gyakorlatilag minden élvezeti termékkategóriát átfog – és partnereivel a Pipedream ügyfelek széles körét tudja kiszolgálni világszerte. A Pipedream büszke címzettje több mint 100 díjnak rangos ipari forrásokból, és számos AIGA, ID és IDEA Design Awards díjat kapott.