Pipedream – Milk Me Silly(Light skin tone) Gyönyörű kerek segg Vibrációs Műpunci

249,990 Ft Bruttó

Pipedream – Milk Me Silly(Light skin tone) Műpunci

Behelyezhető hossz Hüvely:  13,3 cm | Anális:  13,3cm

Súlya: 10,9 kg

Készleten

Mny:

Twerks, Shakes AND Gyrates Like Crazy! A fejés jót tesz a kemény kakasnak! Reméljük, készen áll, mert a világ legintenzívebb és legreálisabb fejési élményét élvezi a Milk Me Silly segítségével! Ez az óriás buborékfenekű maszturbátor készen áll arra, hogy szárazon fejje a farkát, két mega teljesítményű győrő motorral, amelyek egyszerre rezegnek és masszíroznak. 5 különböző forgatási funkció és 5 különböző vibrációs funkció közül választhat a fejési móka végtelen kombinációja érdekében. Nincs olyan, mint kibaszni egy nagy lédús buborékfeneket, és több mint 20 kg. a mi Fanta Flesh aláírásunkból a Milk Me Silly határozottan a következő szintre emeli!

• Kettős Gyrating Motors: Mindegyik arcán van egy mega erős gyrating motor, így a farkát mindkét oldalról egyszerre masszírozzák! A 24 V -os adapterrel működtetett motorok páratlan masszírozóerőt biztosítanak, amely szárazon fogja fejni a farkát! • Végső fejési tapasztalat: A farkának mindkét oldalán győrő motorral és a kakas alatt vibráló golyóval minden szög le van fedve, hogy biztosítsuk a fejési élményt! • Erőteljes vibrációs golyó: Ez a szuper erőteljes vibrációs golyó stratégiailag a kakas stimulációjának maximalizálása érdekében további élvezeti elemet ad a fejési élményhez. • Rezgési és forgatási módok: Készüljön fel a fejési szórakozás végtelen kombinációjára! A rácsos motorok 5 forgási módot és 5 forgási sebességet kínálnak. Az erős golyó 5 rezgési módot és 5 rezgési sebességet is kínál. • 3 utazódugó a csomagban: A Milk Me Silly 3 nemzetközi úti dugót tartalmaz, amelyeket 24V -os adapterével használhat, így soha nem kell kihagynia egy ütést sem! Élvezze az erőteljes rezgéseket és az intenzív fejési tevékenységet, bárhová is megy!

Additional Information

Teljes hossz

Anyaga

Szükséges elemek

Gyártó

A márkáról

Pipedream

Azért vagyunk itt, hogy felfrissítsük a szexuális wellness világát, meghitt pillanatokat inspiráljunk, és innovatív termékeinkkel fokozzuk az élvezetet!
A Pipedream Products több mint 45 éve újradefiniálja az intim ellátás és a szexuális jólét kontextusát és felfogását. Az 1973-ban Ohio államban családi vállalkozásként alapított vállalat azóta a világ egyik legnagyobb szexuális wellness termékgyártójává vált.
A Pipedream ötvözi az innovációt és a saját technológiát, hogy olyan termékeket szállítson, amelyek erősítik a kapcsolatot, inspirálják a meghitt pillanatokat és fokozzák az élvezetet. A Pipedream márkacsalád gyakorlatilag minden élvezeti termékkategóriát átfog – és partnereivel a Pipedream ügyfelek széles körét tudja kiszolgálni világszerte. A Pipedream büszke címzettje több mint 100 díjnak rangos ipari forrásokból, és számos AIGA, ID és IDEA Design Awards díjat kapott.