Pipedream – Deluxe Vibrating Strap-On(Fekete)Extrém felcsatolható dildók

19,990 Ft Bruttó

-17%

Dildó Behelyezhető hossz: 19 cm

Dildó Átmérő: 5.08 cm

Plug Behelyezhető hossz: 12.7 cm

Plug Átmérő: 3.3 cm

Készleten

A Deluxe vibráló Penetrix Strap-On segítségével kéz nélküli stimulációt és forró, személyes vágyait kielégtítve szexelhet! Ügyesen, csak a megfelelő szögben ívelt, ez a kétvégű vibrátor bent marad, és minden szenvedélyes lendülettel stimulálja viselőjét. A belső dugó tökéletesen ferde, hogy elérje az Ön G-pontját és örömmel töltse el. A rendkívül rugalmas derékpánt teljesen beállítható, hogy illeszkedjen a legtöbb mérethez, és akkor is a helyén tartja a hevedert, ha az akció felmelegszik. A nagy teljesítményű, többsebességű golyó hihetetlen rezgéseket küld a belső csatlakozón keresztül – válassza ki az Ön számára megfelelő sebességet.

Additional Information

Teljes hossz

Átmérő

5 cm – 2 inch

Szükséges elemek

Testbarát

Anyaga

Szín

Fekete

Gyártó

A márkáról

Pipedream

Azért vagyunk itt, hogy felfrissítsük a szexuális wellness világát, meghitt pillanatokat inspiráljunk, és innovatív termékeinkkel fokozzuk az élvezetet!
A Pipedream Products több mint 45 éve újradefiniálja az intim ellátás és a szexuális jólét kontextusát és felfogását. Az 1973-ban Ohio államban családi vállalkozásként alapított vállalat azóta a világ egyik legnagyobb szexuális wellness termékgyártójává vált.
A Pipedream ötvözi az innovációt és a saját technológiát, hogy olyan termékeket szállítson, amelyek erősítik a kapcsolatot, inspirálják a meghitt pillanatokat és fokozzák az élvezetet. A Pipedream márkacsalád gyakorlatilag minden élvezeti termékkategóriát átfog – és partnereivel a Pipedream ügyfelek széles körét tudja kiszolgálni világszerte. A Pipedream büszke címzettje több mint 100 díjnak rangos ipari forrásokból, és számos AIGA, ID és IDEA Design Awards díjat kapott.