CalExotics – Silicone Inflatable Plug(Fekete) Felfújható Fenékdugó, análtágító

13,790 Ft Bruttó

Silicone Inflatable Plug(Fekete) Felfújható Fenékdugó, análtágító

Teljes hossz 7,5 cm
Átmérő 3,25 cm
Behelyezhető hossz 7,5 cm

Készleten

Mny:

A CalExotics súlyozott szilikon felfújható dugó egy egyedülálló anális szonda felfújható súlyú testtel, könnyen összenyomható izzóval és levehető tömlővel. A nagyobb élvezet érdekében ezt a szondát tökéletesen súlyozzák egy 1,2 oz -os golyóval. Az extázis felfújásához egyszerűen csatlakoztassa a tömlőt, és nyomja meg az egyszerűen összenyomható izzót. Miután elérte a kívánt méretet, a szonda megtartja méretét akkor is, ha a tömlőt eltávolítják. A gyors levegőkioldó gomb lehetővé teszi a gyengéd leeresztést és eltávolítást. Ahhoz, hogy teljes mértékben élvezhesse az anális öröm izgalmas világát, az érzéki stimuláció a siker kulcsa. A kúpos szilikon szonda tökéletesen rugalmasan hajlik és természetesen mozog a testével. A tartós karimás talp tökéletes a behelyezéshez, stimuláláshoz és eltávolításhoz. A rugalmas szonda, tömlő és izzó varrat nélküli szilikonból készül, ABS műanyag kioldószelepekkel.

● Tökéletesen súlyozott a nagyobb élvezetért 34 g golyóval. ● Felfújható dugó, amelynek súlya a kívánt méretben marad, amikor eltávolítja a tömlőt. ● Hajlékony és tartós szilikonos felfújható dugó levehető tömlővel. ● A szilikondugó egyenletesen felfújódik. talp gyors levegő kioldó gombbal ● Biztonságos, illatmentes szilikon ● Könnyen összenyomható izzó ● Levehető tömlő gyorslevegő szeleppel

Additional Information

Teljes hossz

A márkáról

Anyaga

Gyártó

CalExotics

A CalExotics küldetése, hogy boldogságot hozzon az emberek életébe. A CalExotics segítségével több szórakozásra, több szenvedélyre és több romantikára számíthat!