CalExotics – Interchangeable Kegel Set(Mintás) Kegel golyók

18,790 Ft Bruttó

CalExotics – Interchangeable Kegel Set(Mintás)

Változó súlyú Kegel -golyók: 20 g, 25 g, 30 g, 35 g, 40 g, 45 g | 4 ”/10,25 cm (átfogó – egyetlen golyótartó) | 6 ”/15,25 cm (átfogó – dupla labdatartó) | 3,25 cm x 2,5 cm (minden golyó)

Készleten

Mny:
SKU: 14061 Kategóriák: ,

A She-Ology ™ cserélhető súlyozott Kegel készlet ergonómiailag úgy van kialakítva, hogy megfeszítse és tonizálja a medenceizmokat. Teljesen testreszabható edzésprogramot hoztak létre, a 6 változó súlyú kegellabda készlet keverhető és illeszkedik az egy- vagy dupla golyótartóhoz, hogy az izmaidnak pontosan azt biztosítsák, amire szükségük van. A legkisebbtől a legnagyobbig terjedő súlykészlet 20 g, 25 g, 30 g, 35 g, 40 g és 45 g. minden használat. A fokozatos készletet úgy alakították ki, hogy idővel tonizálja és feszítse a kegelizmokat. A hipoallergén prémium szilikon szett testbiztonságos, illatmentes és ftalátmentes, hogy a legérzékenyebb foltokat is boldoggá és egészségessé tegye.

● Ergonómikus kialakítású, hogy megfeszítse és tonizálja a medenceizmokat ● 6 cserélhető súly a teljesen testre szabható edzésprogramhoz ● Egy- és kétkezes Kegel golyótartó, könnyen lekérhető zsinórokkal ● Higiénikusan kiváló, testbiztonságos szilikon ● Dr. Keher gyakorló útmutatója

Additional Information

Teljes hossz

A márkáról

Anyaga

Gyártó

CalExotics

A CalExotics küldetése, hogy boldogságot hozzon az emberek életébe. A CalExotics segítségével több szórakozásra, több szenvedélyre és több romantikára számíthat!