CalExotics – Booty Call Booty Double Dare(Rózsaszín)Análizgató

5,151 Ft Bruttó

Booty Call Booty Double Dare ™ szonda és stimulátor, gyöngyökkel

Teljes hossz 8,25 cm
Átmérő 2,5 cm
Behelyezhető hossz 18,5 cm

Készleten

Mny:
SKU: 12158_15447_24211 Kategóriák: ,

A Booty Call Booty Double Dare nem csak profiknak készült, de profivá tesz bárkit! Érintse meg a legfinomabb alapanyagokat! A termék Szilikon össszetételben készül. A termék tartalmaz elemeket is, így ezeket nem kell külön megvásárolni! Mivel a termék testbarát, nyugodt szívvel használhatja bárki. Akár egyedül, akár párban mókázik, a vibráló funkció biztosan feldobja a hangulatot!

Mersz duplázni a szórakozásban? Kétszer merjük kipróbálni a Booty Call Booty Double Dare ™ szondát és stimulátort, gyöngyökkel kiegészítve az extra szórakozás és izgalom érdekében. Ez a stílusos, többcélú játék az élvezetet adó stimulátorok sokoldalú hibridje, amely együtt vagy külön is használható. Alkalmas arra, hogy egyedül töltse el önmagát, vagy éppen olyan remek, hogy megossza partnereivel. A készlet egy 3,25 ”hosszú és 1” széles örömszondát, egy 8 ”hosszú és 0,75” széles gyöngy készletet, végződő méretekkel és egy 2 ”hosszú és 1” széles rezgésstimulátor, többféle sebességgel. Minden érzéki stimulátor együtt használható a maximális masszázs és stimuláció érdekében, vagy mindegyik elem önmagában is használható, hogy teljes rugalmasságot és sokoldalúságot nyújtson Önnek az egyes foglalkozások során. A karcsú szilikon szonda nagyszerű indítóméret és alkalmas az első időzítők számára, a fokozatos gyöngyök kényelmes előrehaladást kínálnak, amely segít ellazulni közvetlenül benne, és a többsebességű rezgés szépen illeszkedik a fogantyúba, miközben teljes mértékben ellenőrzi a sebességet egy könnyen használható oldalsó tárcsáról. Összefogva a válogatás háromszoros szórakozást nyújt. A prémium szilikon és dizájner ezüstözött díszítéssel készült szett stílusos és biztonságos a test bármely részén. Az élmény fokozása érdekében erősen javasoljuk az Universal Lube ™ vagy szilikon kompatibilis kenőanyag használatát. Működéséhez 2 AAA elem szükséges. a többfokozatú vibrálás pedig remekül illeszkedik a fogantyúba, miközben a könnyen kezelhető oldalsó tárcsa segítségével teljes mértékben szabályozhatja a sebességet.

Additional Information

Szükséges elemek

Vibráció fokozatok

Testbarát

Teljes hossz

A márkáról

Anyaga

Gyártó

CalExotics

A CalExotics küldetése, hogy boldogságot hozzon az emberek életébe. A CalExotics segítségével több szórakozásra, több szenvedélyre és több romantikára számíthat!