Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Szállítás és fizetés

Szállítási módok:
 
Házhoz szállítás: Termékeinket az egész ország területén házhoz szállítjuk.
A kiszállítást a Sprinter Futárszolgálat végzi, amely munkanapokon 8 és 17 óra között szállít.
 
Pick Pack Pont: Az Ügyfél átveheti megrendelését Magyarország területén több mint 400 Pick Pack Pont üzletben (pl. Relay és Immedio hírlapüzletek, OMW és Avanti töltőállomásokon). A Pick Pack Pont-ról bővebb információt és a boltok listáját a www.pickpackpont.hu weboldalon találja meg. 
 
Foxpost: A FOXPOST csomagautomaták segítségével egyszerűen, időtakarékosan és kényelmesen vehetsz át online rendelt termékeket.
További információkért látogasson el a www.foxpost.hu weboldalra.
 
Kérjük a csomagot kézbesítéskor a kiszállító előtt szíveskedjék megvizsgálni és ha sérült, vetessen fel jegyzőkönyvet, s ne vegye át a csomagot, vagy a probléma megoldása érdekében hívják a vevőszolgálatot. Telefon:+36 70 456 18 17
Fontos tudnivaló, hogy a házhoz szállítás azt jelenti, hogy a kézbesítő cég vagy kollégánk a megrendelt terméket a megadott címre szállítja és ott átadja a megrendelőnek, vagy megbízottjának, a szállítási díjban nincs benne a készülékek emeletre történő feljuttatása, és beüzemelése.
 

Fizetési módok:

 
Bankkártyás: Pick Pack Pont-okon, Foxpost csomagautomatáknál. Üzletünkben és honlapunkon technikai okok miatt jelenleg nem üzemel. 
Utánvétes fizetés az áru átvételekor készpénzben, Ön a szállítónál intézi, számla alapján.
Átutalás: Előreutalással tudjuk utalásos fizetési igényüket teljesíteni. (Amint megérkezik számlánkra, az utalt összeg, telefonos egyeztetést követően kiszállítjuk a rendelt terméket, vagy átveheti üzletünkben.)
 
Kérjük, addig, amíg nem egyeztetnek alkalmazottainkkal, és nincs a kezükben a számla (amelyet, akár e-mailben is el tudunk küldeni), ne utaljanak!
 
A termékszámlát a Istennők Kft. állítja ki.
Adószáma: 25331336-2-42
Pénzforgalmi szám (bankszámlaszám):
ERSTE Bank:
11600006-00000000-79172776
Címe: 1064 Budapest, Izabella utca 68/B fszt. 5.
Tel: +36 70 456 18 17