Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Szállítás és fizetés

Szállítási módok:
 
Házhoz szállítás: Termékeinket az egész ország területén házhoz szállítjuk.
A kiszállítást a Sprinter Futárszolgálat végzi, amely munkanapokon 8 és 17 óra között szállít.
Szállítási Díjak:
0-5.000.-Ft               3.500.-Ft.
5.000-30.000.-Ft.     2.000.-Ft
30.000.-Ft                felett ingyenes
 
Pick Pack Pont: Az Ügyfél átveheti megrendelését Magyarország területén több mint 400 Pick Pack Pont üzletben (pl. Relay és Immedio hírlapüzletek, OMW és Avanti töltőállomásokon). A Pick Pack Pont-ról bővebb információt és a boltok listáját a www.pickpackpont.hu weboldalon találja meg. 
 
 
 
Kérjük a csomagot kézbesítéskor a kiszállító előtt szíveskedjék megvizsgálni és ha sérült, vetessen fel jegyzőkönyvet, s ne vegye át a csomagot, vagy a probléma megoldása érdekében hívják a vevőszolgálatot. Telefon:+36 70 456 18 17
Fontos tudnivaló, hogy a házhoz szállítás azt jelenti, hogy a kézbesítő cég vagy kollégánk a megrendelt terméket a megadott címre szállítja és ott átadja a megrendelőnek, vagy megbízottjának, a szállítási díjban nincs benne a készülékek emeletre történő feljuttatása, és beüzemelése.
 

Fizetési módok:

 
Bankkártyás: Pick Pack Pont-okon, Foxpost csomagautomatáknál. Honlapunkon, Barion alkalmazásával is tud fizetni. Üzletünkben technikai okok miatt jelenleg nem üzemel. 
Utánvétes fizetés az áru átvételekor készpénzben, Ön a szállítónál intézi, számla alapján.
Átutalás: Előreutalással tudjuk utalásos fizetési igényüket teljesíteni. (Amint megérkezik számlánkra, az utalt összeg, telefonos egyeztetést követően kiszállítjuk a rendelt terméket, vagy átveheti üzletünkben.)

Bankkártyás fizetés 

 

Honlapunkon, Barion alkalmazásával is tud fizetni,

 

MIT JELENT A BARION™?

 

A Barion elektronikus fizetéseket lebonyolító szolgáltatás, amivel kényelmesen és biztonságosan tud bankkártyával, vagy előre feltöltött egyenleggel fizetni online áruházunkban.

A szolgáltatást nyújtó Barion Payment Zrt a Magyar Nemzeti Bank felügyelete alatt álló e-pénz kibocsátó, engedélyének száma: H-EN-I-1064/2013.

 

FIZESSEN KÉNYELMESEN BANKKÁRTYÁVAL

 

A bankkártyás fizetéshez nem kötelező a regisztráció, elég megadni bankkártyája számát, a lejárati dátumot és a hátoldalon található CVC kódot, valamint egy működő e-mail címet.

Ha azonban regisztrál, soha többé nem kell begépelnie a kártyaadatait egyetlen Barion elfogadóhelyen sem, a fizetéshez elég az e-mailcíme és jelszava. Ez nem csak kényelmes, de a biztonságot is növeli!

Fizetéshez használhatja

 

  • Mastercard vagy Maestro bankkártyáját
  • Visa vagy Electron bankkártyáját
  • Amex bankkártyáját

FIZESSEN KÉNYELMESEN BANKKÁRTYA NÉLKÜL

 

Ha nincsen bankkártyája, fizetéshez használhatja, az előre feltölt Barion egyenlegét, amelyet átutalással vagy készpénz befizetéssel tud feltölteni, illetve amire ismerősei is tudnak pénzt küldeni. Ebben az esetben e-mailcíme és jelszava megadásával tud fizetni.

 

INGYENES

 

A bankkártyás fizetésnek a vásárló részére nincsen felára. A regisztráció és a Barion mobil alkalmazás, valamint a pénz fogadás és küldés ingyenes. Nincs havi díj sem.

A Barion egyenlegkezelés is ingyenes, nincs belépési vagy havi díj. Az egyenleg feltöltésének és visszaváltásának vannak szerény díjai, de a banki átutalással történő feltöltés ingyenes.

Kérjük, addig, amíg nem egyeztetnek alkalmazottainkkal, és nincs a kezükben a számla (amelyet, akár e-mailben is el tudunk küldeni), ne utaljanak!
 
A termékszámlát a Istennők Kft. állítja ki.
Adószáma: 25331336-2-42
Pénzforgalmi szám (bankszámlaszám):
ERSTE Bank:
11600006-00000000-79172776
Címe: 1064 Budapest, Izabella utca 68/B fszt. 5.
Tel: +36 70 456 18 17