Az oldalt csak 18 éven felüliek látogathatják!

Az oldal felnőtt témákat tartalmaz, kiskorúak nem látogathatják! Az oldalra való belépéssel a sütiket is elfogadja!

Biztonságos szex
- Istennők.hu
Biztonságos szexnek nevezzük az olyan közösülést, amelyben a nemi betegségek tovaterjedésének, valamint a nem kívánt terhesség bekövetkezésének esélye minimális. A két eset ellen különböző védekezési módszerek ismertek. A leggyakrabban előforduló módszerek a következő felsorolásban találhatók.

Egyes országokban (elsősorban az USA-ban és Kanadában) az utóbbi időben inkább a biztonságosabb szex megnevezést használják azon az alapon, hogy a nemi úton terjedő betegségek átadásának esélye a különböző szexuális tevékenységek során inkább egy skála mentén határozható meg, nem csupán a „biztonságos” vagy „veszélyes” szélső értékekkel. Sok más országban azonban továbbra is a biztonságos szex elnevezést használják.

Védekezési módszerek

Gumióvszer

A gumióvszer egy vékony, latexgumiból készült rugalmas zsák, mely illeszkedik a hímvessző alakjához. Közösülés előtt a férfi a merev péniszre helyezi, mely ezek után mechanikai akadályt képez az ondónak és a spermiumoknak a hüvelybe kerülés ellen. A módszer előnye, hogy a nem kívánt terhesség és a nemi úton terjedő betegségek ellen is véd, hátránya, hogy a szexuális élményt csökkentheti. Különböző fajták léteznek, síkosított verzió, bordázott verzió, stb. melyek az élmény javítását szolgálják.

Pesszárium

A pesszárium a gumióvszer női "megfelelője", egy vékony, vegyszerrel kezelt gumihártya, melyet a méhszájra kell helyezni közösülés előtt. A spermicid vegyszer (változó típusú de hasonló összetételű lehet) elpusztítja az ondósejteket, így viszont csak a nem kívánt terhesség ellen véd.

Fogamzásgátló tabletták

A modern fogamzásgátló tabletták a női hormonszintet változtatják meg. Sokféle van, a legtöbb a petesejt beágyazódását akadályozza meg a méh nyálkahártyájába, lehetetlenné téve a terhességet. Hátránya, hogy nem véd a nemi úton terjedő betegségektől, így csak megbízható partnerrel érdemes használni, ezenkívül, mivel hormonkészítmény, számos mellékhatása van. Csak nőgyógyász írhatja fel. Előnye, hogy a szexuális élményt nem csökkenti.

Naptár-módszer, hőmérőzés

Ez a két módszer ugyanazon az elven alapul: A menstruációs ciklus azon szakaszában kell kerülni a közösülést, amikor a petesejtnek a legnagyobb esélye van a megtermékenyülésre. Ez az időszak a peteérés, három napig szokott tartani. A naptárazás ezeket a napokat a menstruációs naptárból határozza meg, ami pontatlan is lehet, mivel ritka, hogy egy nőnek egyenletes ciklusai legyenek. A hőmérőzés lényege, hogy egy hőmérővel megmérjük a reggeli testhőmérsékletet, mely ezeken a napokon alacsonyabb a normálisnál. Mindkét módszer elég pontatlan, és egyáltalán nem véd a nemi úton terjedő betegségektől.

Megszakított közösülés

Ez a módszer abból áll, hogy a férfi a magömlés előtt eltávolítja a hímvesszőt a hüvelyből. Mivel ehhez megfelelő mennyiségű önuralom szükséges, és a közösülés során biztosan a hüvelybe kerülő előnedv is tartalmazhat hímivarsejteket, illetve a módszer nem véd a nemi úton terjedő betegségektől, elég kockázatos minden szempontból.


Forrás: Wikipédia
Kosaram
Az Ön kosara jelenleg üres.Az Ön kosara jelenleg üres.
Elérhetőség
/site_images/phonegirl.png
Istennők.hu.

Telefon: +36 70 456 1817
E-mail: info@istennok.hu


Nyitva tartás:
Hétfő-Péntek: 10-16 óráig
Szombat, vasárnap: Zárva

Boltunk átvételi pontként üzemel, személyes vásárlás nem lehetséges!
Mások ezeket vásárolják
The tube lila maszturbátor Kép  
The tube lila maszturbátor
Pénisz köpeny - közepesen vastag (M) Kép  
Pénisz köpeny - közepesen vastag (M)
Latex miniruha - mellben nyitott (M) Kép  
Latex miniruha - mellben nyitott (M)
Szájkarika bimbócsipesszel - Fetish Fantasy O-Ring Gag with Nipple Clamps Kép  
Szájkarika bimbócsipesszel - Fetish Fantasy O-Ring Gag with Nipple Clamps
6` UR3 VAC-U-LOCK COCK ATTACHMENT Kép  
6` UR3 VAC-U-LOCK COCK ATTACHMENT
Mások ezeket nézik
Lelo - Billy Vibrator Deep Blue Képek
Lelo - Billy Vibrator Deep Blue
41 700 Ft
 
Bendie Stud Little Guy Képek
Bendie Stud Little Guy
8 400 Ft
 
Soft Touch Finger Vibe Képek
Soft Touch Finger Vibe
11 400 Ft
 
Ero Clitoris Spray 50ml Képek
Ero Clitoris Spray 50ml
4 700 Ft
 
Beginners Auto Vacuum Kit Képek
Beginners Auto Vacuum Kit
19 500 Ft
 
PANIC!KITTEN!